Udviklet i Norden

Konstrueret til at kunne holde til en streng vinterkulde

PWS arbejder tæt på markedet og har et grundigt kendskab til de virkninger, som det nordiske klima har på produkterne, f.eks. på affaldsbeholderne. Vores klima udsætter produkterne for stor belastning. Beholderen skal blandt andet kunne tåle lave temperaturer i kombination med den belastning, som den udsættes for ved tømning af fastfrosset affald. PWS har stor erfaring med at udvikle produkter til rationel affaldshåndtering og tilpasser udformning, materialer og godstykkelsen til de høje krav, der stilles i Norden.

 

Velvalgt materiale

Det rette materialevalg er vigtigt for, at produkterne kan holde til vinterklimaet og tømning af fastfrosset affald. Derfor vælges materialet til PWS' produkter med stort omhu, baseret på mange års erfaring og et grundigt kendskab til det nordiske klima og de udfordringer, som følger med det. 

Blandt andet fremstilles alle beholdere fra PWS af højkvalitets stabil HDPE-plast i en kvalitet, som er særligt tilpasset til det nordiske klima. HDPE-plasten er testet og godkendt til temperaturer fra -40 ° til +80 °C. Beholderen har et velbalanceret tyngdepunkt, selv når den er fyldt. Både hjulakslerne af stål og beholderens udformning fører til høj stabilitet. Lågets vægt hindrer det i at åbne under blæst, og designet gør, at regnvand let løber af. 

De underjordiske systemer er konstrueret af materialer, som er tilpasset det miljø, som er tilpasset det miljø de placeres i, med galvaniserede metaldele. Papirkurvene til det offentlige rum er udformet til at klare det strenge udendørsklima året rundt, og vores kildesorteringsmøbler har holdbare overflader, som er nemme at rengøre. 

Det er i hverdagen, at produkterne fra PWS udviser den høje kvalitet, og derfor er god formgivning, gennemtænkt konstruktion og et velafbalanceret materialevalg afgørende for holdbarheden.