PWS – EN DEL AF ESE WORLD

 

 

Førende producent

ESE World er Europas førende producent af produkter til mellemlagring af restaffald og genanvendelige ressourcer. Virksomheden har bred og indgående kompetence inden for affaldshåndtering. Den blev grundlagt i 1934 og har afdelinger i hele Europa.

Som en del af ESE-koncernen har PWS adgang til egne fabrikker i Tyskland og Frankrig samt et bredt og indgående kendskab til branchen. PWS-beholderen produceres i Europas nordligste fabrik for affaldsbeholdere tæt på det nordiske marked, og den leveres til vores centrallager i Sverige for at blive sendt ud til Norden.

 

Siden 2019 er ESE/PWS ejet af Berry Global med over 250 operationer og 50.000 ansatte på verdensplan.

Vi hos PWS overholder retningslinjerne fastsat af Berry Global Group.

OM PWS

 

PWS – udvikler produkter til rationel affaldshåndtering 

PWS udvikler og sælger produkter til rationel affaldshåndtering. Vi har en førende position på det nordiske marked takket være vores brede udbud, hvor funktionalitet, ergonomi og effektivitet er i højsædet:

 • Blandt andet har Quattro Select, der har plads til mange affaldsfraktioner på et lille areal, revolutioneret kildesorteringen af husholdningsaffald.
 • Til flerfamiliehuse fås praktiske og økonomisk fordelagtige underjordiske systemer, som kan modtage store mængder affald på en måde, hvor arealet udnyttes effektivt.
 • Papirkurvene til offentligt miljø fås i mange forskellige udformninger, så de passer til forskellige bybilleder.
 • Møbler til kildesortering bliver en funktionel og pæn del af indretningen og løser nemt kildesortering af affald på skoler, i lufthavne og virksomheder.
 • Farligt affald skal håndteres på sikker vis og opbevares korrekt. PWS har hvad der skal til for en sikker håndtering af farligt affald.

 

Stor teknisk kompetence og erfaring.

Vi har stor kompetence og en stor samlet erfaring inden for midlertidig opbevaring af affald og genanvendelige ressourcer - særligt for det krævende vinterklima vi har i Norden. Som en del af ESE World, der startede som en lille familiedrevet virksomhed, og i dag er en international koncern, gør vi brug af vores tekniske kompetence og erfaring og bringer det med os i tæt samarbejde med vores kunder for at opnå de bedste resultater.

 

Udvikling af fremtidens affaldssystem

PWS har stor indsigt i kravene til en effektiv affaldshåndtering, som er tilpasset til de nordiske forhold. Da vi er en kreativ virksomhed, koncentrerer vi os om produktsystemer og produktudvikling i tæt samarbejde med vores kunder. PWS opfylder branchens øgede krav til affaldshåndtering med tanke på kundens kerneværdier, kreativitet og ansvar. Vi arbejder på stadige forbedringer af produkter og systemer samt på at optimere vores interne processer.

Miljøpolitik

Inden for miljøområdet arbejder PWS med systemer og produkter, hvor mennesker og miljø skal være i centrum

Dette opnår vi ved:

 • at tilbyde funktionelle produkter og systemer, der muliggør en effektiv håndtering af ressourcer.
 • at tage hensyn til produkternes miljøpåvirkning i forbindelse med produktudviklingen og mindske disse miljøpåvirkninger via produktforbedringer.
 • at følge de love og krav, som er relevante for virksomheden
 • aktivt at arbejde på at forebygge forurening og stadig formindske virksomhedens miljøpåvirkning

Kvalitetspolitik

PWS skal udvikle funktionelle systemer og produkter, hvor kundens krav, udbyttet for kunden og produktkvalitet skal være i højsædet. Dette opnår vi med:

 • kompetent rådgivning
 • samarbejde med leverandører og kunder
 • sikre leveringer
 • den rette produktkvalitet
 • stadig forbedring af kvalitetsstyringen