PWS STØTTER TEAM RYNKEBY

 

GULD SPONSOR

PWS støtter Team Rynkeby - Østjylland og ved at være Guld Sponsor af det store velgørenhedscykelhold, er vi med til at samle penge ind til børn med kræft og deres familier.

 

11 motionscykelryttere besluttede sig for at cykle til Paris

Team Rynkeby startede i Danmark i 2002, da 11 motionscykelryttere besluttede sig for at cykle til Paris for at se afslutningen af Tour de France. Cyklisterne, alle med tilknytning til den danske juiceproducent Rynkeby Foods A/S, overbeviste fødevarefirmaet om at være hovedsponsor, og med opbakning fra andre sponsorer, gav den første cykeltur et overskud på 38.000 DKK, som cykelholdet kunne overrække til  børnekræftafdelingen på Odense Universitetshospital.

Dette er udgangspunktet for en årlig tradition, der har bredt sig over hele Norden. For hvert år kommer flere hold til, som i fællesskab rejser penge til børn med kræft.

 

Fra et til 59 hold

I dag består Team Rynkeby af 59 hold med 2400 motionscykelryttere og 550 hjælpere.  Motionscykelryttere i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Færøerne, Island, Tyskland og Schweiz er blevet udvalgt fra tusindvis af ansøgere, som har udfyldt ansøgningsskemaet på Team Rynkebys website. Deltagerne skal cykle de godt 1.200 km til Paris og derved rejse penge til børn med kritiske sygdomme.

 

PENGENE GÅR UBESKÅRET TIL BØRN MED KRITISKE SYGDOMME

Her præsenteres deltagerne; TEAM RYNKEBY. Det er også her du kan vælge hvilket team du ønsker at støtte. Pengene går ubeskåret til børn med kritiske sygdomme og deres familier.

 

Læs mere på Team Rynkeby hjemmeside