PureColour® Grey of the day

Et miljøansvar skaber ikke bare én - men flere nuancer af grå

Vi er stoltere end nogensinde før over, at nuancerne på beholderne varierer. Hver dag har en ny nuance af grå. Det er forskellen, der gør forskellen. Den synlige variation er et bevis på en bæredygtig produktion med 100% genanvendelse.

Grey of the day er et bevis for genanvendelse

Fra begyndelsen har vi fremstillet vores affaldsbeholdere med helt ny plast. Små mængder maling gav beholderne præcis den farve, som svarede til vores farvekode.

I dag fremstiller vi affaldsbeholdere af 100% genbrugsplast, der bevarer farver fra tidligere farvning. Det kræver flere farvetilsætningsstoffer for at give beholderne den rigtige farve. Beholderne genbruges flere gange - og for hver gang skal tilsætningsstofferne øges for at gengive den korrekte farve.

Men nu ved vi, at beholderne kan genbruges 10 gange uden kvalitetsforringelse, men det kræver en ren livscyklus uden farvetilsætningsstoffer. Med nul tilsætningsstoffer og omhyggelig sortering forbliver vores beholdere grå.

 

PURECOLOUR® Grey of the day holder plastikken ren, så den kan genbruges i generationer fremover.

• 100% genbrugte beholdere

• Ingen tilsætningsstoffer

• Beholderne kan genbruges mindst 10 gange

WIN-WIN FOR BÅDE DIG OG MILJØET 

Ved at bruge mørkegrå beholdere i kombination med farvede låg eller clips, kan du forenkle beholderhåndteringen, optimere korrekt affaldssortering og mindske omkostningerne. Clips kan nemt monteres og fås i flere farver såsom den nordiske standard for fraktionsfarverne (KL-farverne).