Om konkurrencen

Konkurrencen er arrangeret af

PWS Danmark
Sigma 8C
8382 - Hinnerup
Danmark
CVR 31482631

Deltagelse er ikke købsbetinget og er gratis, medmindre andet er tilkendegivet. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller ydelser.

Konkurrencen kører i den angivne periode, og vindere trækkes på det angivne tidspunkt.

Der udloddes i konkurrencen det angivne antal præmier til den anførte værdi.

Konkurrencen har til formål at markedsføre PWS Danmark.

Hvem kan deltage

I de fleste tilfælde kan alle personer bosiddende i Danmark deltage, med mindre andet er beskrevet i konkurrencen. I tilfælde af, at en deltager ikke overholder alle betingelser for deltagelse, vil han/hun automatisk miste retten til en præmie.

Hvordan deltager du

For at deltage i konkurrencen skal du gøre som angivet i konkurrencen.

PWS Danmark forbeholder sig retten til at udelukke deltagere fra konkurrencen, hvis der har været tale om snyd.

Alle tilmeldinger, som er modtaget efter tilmeldingsfristen, er ugyldige og udelukkes fra konkurrencen. Det er deltagerens eget ansvar, at tilmeldingen kommer rettidigt frem. PWS Danmark kan ikke holdes ansvarlig for problemer med tilmelding.

Udvælgelse af vinder

Vinderen findes ved hjælp af et simpelt lodtrækningsprincip. Vinderen kontaktes på den oplyste e-mailadresse med henblik på udlevering af præmien. Vinderen bliver fundet senest 14 dage efter sidste tilmeldingsdag.

Har vinderen ikke svaret inden 21 dage efter, at vinderen er blevet kontaktet af PWS Danmark første gang, forbeholder PWS Danmark sig retten til at finde en ny vinder.

Når du deltager i konkurrencen accepterer du samtidig, at PWS Danmark må kontakte dig vedr. udlevering af præmien og med tilbud på løsninger inden for affaldssortering.

Privatlivspolitik

Deltagelse medfører behandling af dine persondata. Du kan læse mere om det i vores privatlivspolitik her.